24.08.22

Підтримка ЄС: EU4DigitalUA починає розробку системи e-Permit

Проєкт EU4DigitalUA починає роботу над розробкою Єдиної державної електронної системи дозвільних документів e-Permit. За результатами проведених процедур EU4DigitalUA розпочинає співпрацю з компанією MK Consulting, фахівці якої здійснюватимуть розробку системи.

Отримання ліцензій та дозвільних документів стане зручнішим. E-Permit цифровізує процедури ліцензування та надання дозволів, подання документів здобувачів ліцензії та ліцензіатів за допомогою електронних кабінетів із збереженням у Реєстрі опрацьованих послуг. В рамках співпраці планується розробка порталу електронної системи, електронного кабінету користувача та реєстру адміністрування ліцензій. 

Система надасть більше можливостей для задоволення потреб бізнесу завдяки простоті та зручності онлайн-сервісів електронного дозволу. Також завдяки автоматизації процесів сервіс полегшить роботу таких державних органів як Мінекономіки, Держпродспоживслужби, Держлікслужба, Державної регуляторної служба, Держпраці та її територіальних органів та інших.

Розробка системи здійснюється в межах другого компоненту проєкту EU4DigitalUA та фінансується Європейським Союзом.

Подібні новини

Trembita.gov.ua – звіт за 1-й квартал 2022 року

Попри війну, «Трембіта» працює та здійснила вже 1,3 млрд транзакцій Проєкт EU4DigitalUA представляє перший за воєнний час квартальний звіт про роботу системи електронної взаємодії (інтероперабельності)...

Анонсуємо матеріали проєкту «Оновлена інформатика — IT-студії» від Мінцифри та Міносвіти за підтримки ЄС

У вересні 2023 року Міністерство цифрової трансформації України та Міністерство освіти і науки України в межах програми EU4DigitalUA, що фінансується ЄС, представлять матеріали для вчителів...