Аналіз та розробка методичних рекомендацій щодо розвитку системи е-послуг і необхідних інструментів

Дедлайн: 10.08.2021

У рамках реалізації проєкту EU4DigitalUA здійснюється закупівля послуг з аналізу та розробки методичних рекомендацій щодо  розвитку системи  електронних послуг і необхідних інструментів. Мета надання послуг – формування сталого підґрунтя для ефективного переведення публічних послуг в електронну форму.

Цілями надання Послуг є:

Удосконалення системи формування електронних послуг.

Врахування релевантних міжнародних практик організації системи електронних послуг.

Створення системи кількісних та якісних показників визначення першочерговості (пріоритетності) переведення  публічних послуг в онлайн.

Формування системного підходу до організації реінжинірингу публічних послуг при їх переведенні в електронну форму; комплексних електронних послуг, що базуються на потребах громадян/бізнесу, пов’язаних із життєвими подіями.

Стандартизація, уніфікація семантичної складової при наданні публічних послуг.

Детальніше: Riigihangete register 4.8.16 (riigihanked.riik.ee)

Інші покупки

Розробка платформи для візуалізації інформації щодо доступу до інтернету в Україні

Дедлайн: 15.03.2021

Мінцифра активно працює над наданням доступу до швидкісного інтернету. Одна з основних цілей — забезпечити 95% населення України швидкісним інтернетом. Для відкритості інформації про широкосмуговий доступ (ШСД) до інтернету в Україні буде створено сервіс, який відображатиме стан поточного покриття. А...
Дізнайтеся більше
Розробка програмних модулів для Дія ID

Дедлайн: 23.02.2021

Українці отримають можливість користуватися кваліфікованим електронним підписом (КЕП) повністю онлайн у декілька кліків на власному смартфоні.  Ідентифікація під час формування та видачі електронного підпису Дія ID повинна здійснюватися кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг віддалено. Тобто без особистої присутності людини у...
Дізнайтеся більше

Підписка на бюлетень новин

Підпишіться на наш флеш-звіт та залишайтеся в курсі останніх новин!

Надішліть заявку