Розвиток Платформи для розгортання та супроводження державних електронних реєстрів

Дедлайн: 26.05.2022

У рамках проєкту EU4DigitalUA, який фінансується Європейським Союзом, Академія електронного врядування (Естонія) проводить тендер з метою закупівлі послуг з розвитку Платформи для розгортання та супроводження державних електронних реєстрів та розгортання двох реєстрів на цій Платформі.

До 10-ї години 26 травня 2022 року заявки на участь у тендері приймаються за посиланням: https://riigihanked.riik.ee/rhr-web/#/procurement/4238408/general-info

Наразі в Україні не існує уніфікованого підходу до створення та функціонування публічних державних реєстрів. Це негативно впливає на можливості реалізації принципів державної політики цифрового розвитку, а саме принципів багаторазовості використання, технологічної нейтральності і портативності даних, безпечності та конфіденційності, ускладнює надання адміністративних послуг та блокує переведення їх в онлайн.

Платформа є комплексом програмно-апаратних засобів для імплементації високорівневих вимог, сформованих Міністерством цифрової трансформації України з огляду на поточну ситуацію та можливі ризики з визначенням відповідальності за збереження даних державних електронних інформаційних ресурсів.

Наявність Платформи забезпечить єдину технологію створення та ведення публічних державних реєстрів, що може розвиватися централізовано, тим самим спрощуючи розгортання нових публічних державних реєстрів, зменшуючи витрати на їх розробку та підвищуючи ефективність функціонування існуючих публічних державних реєстрів після їх міграції та розгортання на Платформі.

Наявність вказаної Платформи передбачена змінами у законодавстві України у сфері організації системи державних електронних інформаційних ресурсів. Зокрема, в постанові Кабінету Міністрів України «Про реалізацію експериментального проекту щодо функціонування Національного центру резервування державних інформаційних ресурсів» від 8 лютого 2021 року. Окрім цього, функціонування Платформи унормовано Законом України «Про публічні електронні реєстри».

Метою є подальший розвиток та впровадження Платформи, практичне розгортання на Платформі державних електронних реєстрів та забезпечення їх сталого функціонування.

Інші покупки

Розробка електронного кабінету та віджету підпису для ІСЕІ

Дедлайн: 21.09.2023

У рамках проєкту EU4DigitalUA, який фінансується Європейським Союзом, Академія електронного управління (Естонія) оголосила тендер  на розробку електронного кабінету користувача та віджету підпису, щоб модернізувати Інтегровану систему електронної ідентифікації (ІСЕІ). Оновлений електронний кабінет та віджет підпису мають інтегруватися в інфраструктуру ІСЕІ,...
Дізнайтеся більше
Розробка модулів системи управління досудовими розслідуваннями «СМЕРЕКА» 

26.02.2024

У рамках проєкту DT4UA, який фінансується Європейським Союзом, Академія електронного управління (Естонія) оголосила тендер на створення модулів системи менеджменту розслідувань, ескалації, контролю та аналізу «СМЕРЕКА» для Офісу Генерального прокурора України.  Система менеджменту розслідувань, ескалації, контролю та аналізу «СМЕРЕКА» має інтегруватися...
Дізнайтеся більше

Підписка на бюлетень новин

Підпишіться на наш флеш-звіт та залишайтеся в курсі останніх новин!

Надішліть заявку