18.10.23

EU4DigitalUA провів 12 тренінгів по системі НПІ

EU4DigitalUA успішно завершив програму навчання користувачів для системи Національної Програми Інформатизації (НПІ). Навчання включало в себе 12 сесій, які охоплювали 24 години інтенсивного матеріалу. Ці сесії були розроблені з метою надати користувачам необхідні знання та навички, які потрібні для ефективної роботи з системою НПІ.

Програма навчання користувачів охоплювала широкий спектр тем, забезпечуючи учасників всім необхідним для ефективного користування системою НПІ. Ці теми включали роботу з картками програм, завданнями, проєктами, обробку документів, реєстрацію програм і управління. Додатково учасникам були представлені аналітика завдань і проєктів та надано роз’яснення щодо роботи з директоріями.

Програму навчання пройшли ключові урядові органи та організації, такі як Міністерство цифрової трансформації України, Міністерство економіки України, Міністерство фінансів України, Державна аудиторська служба України, Державна казначейська служба України, Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України та Державне підприємство “ДІЯ”.

Нещодавно EU4DigitalUA завершив розробку системи НПІ. Завдяки цьому, всі проєкти державної цифровізації будуть об’єднані в одній системі, забезпечуючи доступність для зацікавлених сторін. Більше того, подання, відстеження та обробка завдань будуть відбуватися електронно, що зменшить бюрократичні процедури та пришвидшить обробку інформації.

Подібні новини

EU4DigitalUA підтримує цифрову трансформацію України

У листопаді 2020 року Європейський Союз розпочав проєкт EU4DigitalUA з метою продовження підтримки цифрової трансформації України та її гармонізації з Єдиним цифровим ринком ЄС. Фінансовий...

ЄС сприяє захисту персональних даних українців

Європейський Союз надасть підтримку у розвитку спроможності потенціалу України у сфері захисту персональних даних. Це стало можливим завдяки укладеному сьогодні у столиці Меморандуму між Секретаріатом...