24.08.22

Підтримка ЄС: EU4DigitalUA починає розробку системи e-Permit

Проєкт EU4DigitalUA починає роботу над розробкою Єдиної державної електронної системи дозвільних документів e-Permit. За результатами проведених процедур EU4DigitalUA розпочинає співпрацю з компанією MK Consulting, фахівці якої здійснюватимуть розробку системи.

Отримання ліцензій та дозвільних документів стане зручнішим. E-Permit цифровізує процедури ліцензування та надання дозволів, подання документів здобувачів ліцензії та ліцензіатів за допомогою електронних кабінетів із збереженням у Реєстрі опрацьованих послуг. В рамках співпраці планується розробка порталу електронної системи, електронного кабінету користувача та реєстру адміністрування ліцензій. 

Система надасть більше можливостей для задоволення потреб бізнесу завдяки простоті та зручності онлайн-сервісів електронного дозволу. Також завдяки автоматизації процесів сервіс полегшить роботу таких державних органів як Мінекономіки, Держпродспоживслужби, Держлікслужба, Державної регуляторної служба, Держпраці та її територіальних органів та інших.

Розробка системи здійснюється в межах другого компоненту проєкту EU4DigitalUA та фінансується Європейським Союзом.

Подібні новини

Розробка системи НПІ: завершено створення технічного завдання

Проєкт EU4DigitalUA завершив розробку технічного завдання для Єдиної інформаційної системи обліку Національної програми інформатизації (НПІ). Були розроблені вимоги щодо інтерфейсу, функціональних модулів майбутньої інформаційної системи,...

Кібербезпека: навчання з реагування на атаки ransomware

EU4DigitalUA та Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (Держспецзв’язку) організували дводенні навчання з кібербезпеки «CIREX.CYBER.Ransomware» з метою підвищення готовності та реакції міст України...