22.11.22

Розробка системи НПІ: завершено створення технічного завдання

Проєкт EU4DigitalUA завершив розробку технічного завдання для Єдиної інформаційної системи обліку Національної програми інформатизації (НПІ).

Були розроблені вимоги щодо інтерфейсу, функціональних модулів майбутньої інформаційної системи, як от ідентифікація та авторизація користувачів, подання пропозицій та погодження проєктів НПІ, звітування та виконання завдань НПІ, кабінет користувача (замовника, експерта, організатора експертизи), підсистема виконавців експертизи проєктів інформатизації та інші.

Майбутня система допоможе формувати перелік завдань НПІ на наступні три роки та програму з інформатизації на наступний бюджетний рік із визначенням джерел фінансування, формувати попередні експертні висновки, перелік проєктів на розгляд науково-технічної ради з Національної програми інформатизації.

Єдина інформаційна система обліку Національної програми інформатизації призначена для автоматизації процесу опрацювання проєктів інформатизації (приймання, обліку та ін.) та зберігання програм, завдань, робіт Національної програми інформатизації та матеріалів до них.

Нагадаємо, що в серпні EU4DigitalUA почав співпрацю з компанією Softlist LLC для розробки Єдиної інформаційної системи обліку Національної програми інформатизації.

Подібні новини

Підтримка ЄС: співробітники Офісу Омбудсмана завершили стажування в AEPD 

Проєкт EU4DigitalUA організував стажування для співробітників Офісу Омбудсмана України в Іспанському агентстві із захисту даних (AEPD). Стажування відбулося в Мадриді з 5 по 16 червня...

Trembita.gov.ua – звіт за 3-й квартал 2022 року

«Трембіта» працює попри війну та здійснила вже 1,6 млрд транзакцій Проєкт EU4DigitalUA представляє третій за воєнний час квартальний звіт про роботу системи електронної взаємодії державних...