04.03.23

Запрошуємо на конференцію із захисту персональних даних

Ми раді вас запросити на Міжнародну конференцію із захисту персональних даних, що відбудеться 14-15 березня.

Організована проєктом EU4DigitalUA, конференція збере експертів у галузі, законодавців та бізнес-лідерів з Європи та України, щоб обговорити законодавство, останні тренди та найкращі практики у сфері захисту персональних даних. Учасники зможуть взяти участь у дискусіях, поділитися досвідом та отримати неоціненні ідеї від експертів у галузі.

Конференція охопить низку цікавих тем, зокрема реформування законодавства про захист персональних даних в Україні, досвід інституцій ЄС, досвід імплементації GDPR у країнах ЄС, кейси GDPR у приватному секторі ЄС та майбутнє захисту персональних даних. Детальний порядок денний тут.

Запрошуємо вас приєднатися онлайн, трансляція буде доступна на нашій сторінці у Facebook 14-15 березня.

Робочі мови конференції – українська та англійська. Онлайн-трансляція буде українською мовою.

Ми будемо раді вітати вас на Міжнародній конференції із захисту персональних даних, де ви зможете взяти участь у змістовних дискусіях на цю тему.

Подібні новини

Кібербезпека: навчання з реагування на атаки ransomware

EU4DigitalUA та Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (Держспецзв’язку) організували дводенні навчання з кібербезпеки «CIREX.CYBER.Ransomware» з метою підвищення готовності та реакції міст України...

Trembita.gov.ua – звіт за 3-й квартал 2022 року

«Трембіта» працює попри війну та здійснила вже 1,6 млрд транзакцій Проєкт EU4DigitalUA представляє третій за воєнний час квартальний звіт про роботу системи електронної взаємодії державних...