04.03.23

Запрошуємо на конференцію із захисту персональних даних

Ми раді вас запросити на Міжнародну конференцію із захисту персональних даних, що відбудеться 14-15 березня.

Організована проєктом EU4DigitalUA, конференція збере експертів у галузі, законодавців та бізнес-лідерів з Європи та України, щоб обговорити законодавство, останні тренди та найкращі практики у сфері захисту персональних даних. Учасники зможуть взяти участь у дискусіях, поділитися досвідом та отримати неоціненні ідеї від експертів у галузі.

Конференція охопить низку цікавих тем, зокрема реформування законодавства про захист персональних даних в Україні, досвід інституцій ЄС, досвід імплементації GDPR у країнах ЄС, кейси GDPR у приватному секторі ЄС та майбутнє захисту персональних даних. Детальний порядок денний тут.

Запрошуємо вас приєднатися онлайн, трансляція буде доступна на нашій сторінці у Facebook 14-15 березня.

Робочі мови конференції – українська та англійська. Онлайн-трансляція буде українською мовою.

Ми будемо раді вітати вас на Міжнародній конференції із захисту персональних даних, де ви зможете взяти участь у змістовних дискусіях на цю тему.

Подібні новини

EU4DigitalUA організовує друге стажування із захисту персональних даних

Відеоспостереження, дрони та біометричні технології — це вже не майбутнє, а реальність сучасного світу. У зв'язку з швидким розвитком технологій, захист персональних даних далеко виходить...

EU4DigitalUA надає передове обладнання для зміцнення Національної телекомунікаційної мережі України

Проєкт EU4DigitalUA передав найсучасніше обладнання Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України, яке значно покращить Національну телекомунікаційну мережу (НТМ). На тлі повномасштабної російської війни...