Розробка додаткового функціоналу е-послуг з державної реєстрації актів цивільного стану

Дедлайн: 04.09.2023

У рамках проєкту EU4DigitalUA, який фінансується Європейським Союзом, Академія електронного управління (Естонія) оголошує тендер на  розробку програмного забезпечення для «Порталу Дія». Переможець має розробити додатковий функціонал  до вже працюючих електронних публічних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

В 2022 році було створено низку електронних публічних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. Було цифровізовано отримання актів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян (ДРАЦСГ), дублікатів свідоцтв про народження, смерть, зміну імені, реєстрацію шлюбу, розірвання шлюбу та онлайн-подача заяви на державну реєстрацію шлюбу. Під час активного користування цими е-послугами була висловлена необхідність у розробці додаткового функціоналу, який є критично важливим та затребуваним.

В рамках тендеру, переможець має наступні послуги:

1. Розробити програму, що під час подачі онлайн заяви на шлюб забезпечить її інтеграцію з Єдиним державним демографічним реєстром (ЄДДР).

2. Створити АРІ для можливості автоматизованого обміну довідниками з ДРАЦСГ.

3.   Розширити форми та протоколи обміну для Дублікатів та Витягів.

4. Створити інтеграційний сервіс обміну даними з ЄДДР з використанням Трембіти.

Подати заявку на участь у тендері можна до 4 вересня 2023 року. Дізнатись детальні умови участі та технічні вимоги на порталі публічних закупівель Естонії за посиланням.

Інші покупки

Розробка компʼютерної програми “Вулик”

26.10.2023

У межах проєкту DT4UA, який фінансується Європейським Союзом, Академія електронного управління оголосила тендер на створення комп’ютерної програми «ІС «Вулик» для Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП). Одними із цілей розробки комп'ютерної програми «Вулик» є: Створення нової архітектури «ІС «Вулик», яка  підвищить...
Дізнайтеся більше
Надання консультаційних послуг для розбудови Центру цифрових компетенцій

Дедлайн: 25.07.2023

Академія електронного управління (Естонія) у рамках проєкту DT4UA оголошує тендер на надання консультаційних послуг з розробки та оновлення бази знань та методичних рекомендацій з е-послуг, а також підтримки ІТ-інструментів для Центру цифрових компетенцій. Це допоможе створенню єдиного хабу знань, що...
Дізнайтеся більше

Підписка на бюлетень новин

Підпишіться на наш флеш-звіт та залишайтеся в курсі останніх новин!

Надішліть заявку