Розробка електронного кабінету та віджету підпису для ІСЕІ

Дедлайн: 21.09.2023

У рамках проєкту EU4DigitalUA, який фінансується Європейським Союзом, Академія електронного управління (Естонія) оголосила тендер  на розробку електронного кабінету користувача та віджету підпису, щоб модернізувати Інтегровану систему електронної ідентифікації (ІСЕІ).

Оновлений електронний кабінет та віджет підпису мають інтегруватися в інфраструктуру ІСЕІ, спрямовуючи систему до повної діджиталізації процесів ідентифікації користувачів. Основна мета – підвищити безпеку, конфіденційність, цілісність та доступність інформації, автоматизувати процеси ідентифікації та автентифікації користувачів, а також поліпшити механізми взаємодії користувачів із системою.

В рамках тендеру передбачається розробка наступних модулів:

  1. “Ідентифікаційний модуль” – для автентифікації та ідентифікації користувачів у ІСЕІ.
  2. “Модуль реєстрації подій” – для моніторингу доступу до ресурсів та реєстрації змін у системі.
  3. “Модуль підпису та підтвердження” – для формування, підписання та надсилання заяв та актів через ЕК.

Подати заявку на участь у тендері можна до 21 вересня 2023 року. Деталі умов участі та технічні вимоги доступні на порталі публічних закупівель Естонії за посиланням:

https://riigihanked.riik.ee/rhr-web/#/procurement/6345444/general-info

Інші покупки

Надання консультаційних послуг для розбудови Центру цифрових компетенцій

Дедлайн: 25.07.2023

Академія електронного управління (Естонія) у рамках проєкту DT4UA оголошує тендер на надання консультаційних послуг з розробки та оновлення бази знань та методичних рекомендацій з е-послуг, а також підтримки ІТ-інструментів для Центру цифрових компетенцій. Це допоможе створенню єдиного хабу знань, що...
Дізнайтеся більше
Проведення соціологічних досліджень

Дедлайн: 15.11.2021

Об'єктом договору є послуги технічної допомоги з планування, організації та проведення соціологічних досліджень (як кількісних, так і якісних) на тему цифровізації в Україні. Завдання, які необхідно виконати, такі: дослідити думки про рівень розвитку та якості цифрових послуг в Україні, обізнаність...
Дізнайтеся більше

Підписка на бюлетень новин

Підпишіться на наш флеш-звіт та залишайтеся в курсі останніх новин!

Надішліть заявку