Проведення дослідження щодо розробки англійської версії порталу Дія

Дедлайн: 02.03.2021

Роботи, що мають бути виконані, є частиною великого проєкту Мінцифри. Зокрема надання е-послуг для іноземців,  в тому числі  через набуття статусу е-резидента,  допоможе залучити додаткові інвестиції та зробити нашу країну ближчою до іноземців.

Ми маємо за мету створити можливість для іноземців дистанційно реєструвати та вести бізнес в Україні, відкрити банківський рахунок та отримувати е-послуги. А також маємо створити можливість громадянам України отримувати е-послуги з будь-якої точки світу. 

Тому оголошуємо тендер на проведення дослідження, що має за мету вивчити потенційну зацікавленість іноземців та громадян  в отриманні е-послуг в Україні, перебуваючи поза її  межами. 

Послуги проведення дослідження для визначення необхідного обсягу послуг з розробки англійської версії Порталу Дія по наданню е-послуг для іноземців та громадян України, що проживають за кордоном мають бути виконані в рамках Проєкту міжнародної технічної допомоги «Інтероперабельність, е-послуги та кібербезпека (EU4DigitalUA)» за фінансування Європейського Союзу. Проєкт реалізується естонською «Академією електронного управління» (EGA).

Згідно з умовами тендеру завдання включатимуть:

  • підготовку промо ролика;
  • проведення, супровід та аналітику маркетингової кампанії в інтернеті;
  • розробку інтернет-сторінки, спрямованої на оцінку потенційної цільової аудиторії.

Ознайомитися з умовами участі та технічними вимогами можна на порталі публічних закупівель Естонії за посиланням: http://bit.ly/2Mc6aiQ

Services on conducting a survey to define necessary services for development in English version of the DIIA portal for provision of e-services for foreign citizens and Ukrainians who live abroad including: development of a Web-page which will provide relevant information, creates possibility to conduct surveys among potential users of the services and conducting a marketing campaign, which will provide information to potential users. Riigihangete register 4.8.15 (riigihanked.riik.ee)

Міністерство цифрової трансформації України (thedigital.gov.ua)

Інші покупки

Надання консультаційних послуг для розбудови Центру цифрових компетенцій

Дедлайн: 25.07.2023

Академія електронного управління (Естонія) у рамках проєкту DT4UA оголошує тендер на надання консультаційних послуг з розробки та оновлення бази знань та методичних рекомендацій з е-послуг, а також підтримки ІТ-інструментів для Центру цифрових компетенцій. Це допоможе створенню єдиного хабу знань, що...
Дізнайтеся більше
Розробка концепції Центру компетенцій з електронних послуг

Дедлайн: 21.01.2022

Естонська Академія електронного управління (eGA) в рамках проєкту EU4DigitalUA здійснює закупівлю послуг з розробки проєкту концепції українського Центру компетенцій з електронних послуг. Метою є сприяння розвитку електронних публічних послуг, зокрема комплексних, шляхом системної організації надання методичної, консультаційної та практичної допомоги...
Дізнайтеся більше

Підписка на бюлетень новин

Підпишіться на наш флеш-звіт та залишайтеся в курсі останніх новин!

Надішліть заявку