Розробка “е-Підприємця” (перша частина)

Дедлайн: 11.11.2021

У рамках проєкту EU4DigitalUA естонська Академія електронного врядування оголошує про закупівлю послуг з розробки першої частини комплексної електронної послуги “е-Підприємець”.

Міністерство цифрової трансформації України ініціювало запровадження “е-Підприємця”, щоб українські громадяни могли розпочати власний бізнес (особливо ресторани (кав’ярні), магазини чи салони краси), подавши одну заявку через веб-портал електронних послуг країни “Дія”.

Відповідно до постанови КМУ від 04.08.2021 р. № 808 «Про реалізацію експериментального проекту щодо спрощення умов для започаткування та провадження підприємницької діяльності», через портал Дія за допомогою комплексної електронної публічної послуги “е-Підприємець” можна буде отримати 24 послуги.

Деталі закупівлі: https://riigihanked.riik.ee/rhr-web/#/procurement/3656216/general-info

Інші покупки

Тендер на закупівлю юридичних послуг

Дедлайн: 22.11.2021

(увага, термін подачі заявок продовжено!) Міжнародний та іберо-американський фонд державного управління та політики (FIIAPP) оголошує тендер на на закупівлю юридичних послуг. Предметом цього завдання є надання юридичного супроводу та розробка правових документів, необхідних відповідно до законодавства України, діяльності компонентів проєкту...
Дізнайтеся більше
Розробка інструментів інтероперабельності державних реєстрів на базі системи “Трембіта”

Дедлайн: 16.08.2021

Академія електронного управління Естонії проводить рамкову закупівлю послуг із розробки інструментів інтероперабельності державних реєстрів на базі системи “Трембіта” для проєкту міжнародної технічної допомоги “EU4DigitalUA: взаємодія, електронні послуги та кібербезпека", що фінансується із загального бюджету Європейського Союзу. В результаті проведення закупівлі...
Дізнайтеся більше

Підписка на бюлетень новин

Підпишіться на наш флеш-звіт та залишайтеся в курсі останніх новин!

Надішліть заявку