16.08.22

EU4DigitalUA завершив оновлення вебсайту Paperless

EU4DigitalUA завершив розробку сайту Підтримка Paperless, покликаного інформувати про цифрові державні сервіси, та передав програмне забезпечення Міністерству цифрової трансформації. Робота над його розробкою виконувалась в рамках третього компоненту проєкту.

Метою сайту Підтримка Paperless є зручне та ефективне інформування фізичних та юридичних осіб під час впровадження безпаперового режиму. Сайт інформує, як користуватися цифровими документами та зручно та швидко отримувати адміністративні послуги онлайн – від авторизації в додатку Дія до отримання електронного підпису. Щойно будуть запущені нові електронні послуги, інструкції з їх користування будуть доступні на сайті Підтримка Paperless.

Оновлений сайт має нові модулі, такі як «Життєві ситуації», де користувачі можуть знайти інформацію про цифрові державні сервіси, пов’язані з конкретною подією в житті (наприклад, народження дитини чи виплати від держави) та модуль «Хто приймають цифрову копію ДіЇ» , де можна дізнатись які державні та комерційні устранови приймають Дію.

Знайти те, що вам потрібно на Paperless стає значно легше завдяки розширеним функціям пошуку та навігації, а також новій функція сортування.

Завдяки адаптованій версії для людей із особливими потребами, сайт став більше зручним у користуванні для осіб з розладами зору, слуху, опорно-рухового апарату, мови, психіки, а також з різними поєднаннями розладів.

Paperless — режим «без паперів». Держава не вимагатиме паперових документів, довідок чи посвідчень, адже усі послуги доступні онлайн, а цифрові документи — у смартфоні.

Подібні новини

Розробка системи НПІ: завершено створення технічного завдання

Проєкт EU4DigitalUA завершив розробку технічного завдання для Єдиної інформаційної системи обліку Національної програми інформатизації (НПІ). Були розроблені вимоги щодо інтерфейсу, функціональних модулів майбутньої інформаційної системи,...

Мінцифра та МОН за підтримки ЄС представили перші результати пілотного проєкту «Оновлена інформатика – IT-студії»

Міністерство цифрової трансформації України та Міністерство освіти і науки України в межах програми EU4DigitalUA, що фінансується Європейським Союзом, представили перші результати пілотного проєкту «Оновлена інформатика...