Розробка концепції Центру компетенцій з електронних послуг

Дедлайн: 21.01.2022

Естонська Академія електронного управління (eGA) в рамках проєкту EU4DigitalUA здійснює закупівлю послуг з розробки проєкту концепції українського Центру компетенцій з електронних послуг.

Метою є сприяння розвитку електронних публічних послуг, зокрема комплексних, шляхом системної організації надання методичної, консультаційної та практичної допомоги українським органам публічної влади, іншим визначеним законом суб’єктам у створенні (у т.ч. в реінжинірингу), удосконаленні, підтримці, моніторингу, аналізі та оцінці якості надання і застосування цих послуг.

Від переможця тендеру очікується:

·        Концептуалізація бачення Центру, його завдань, повноважень, ролі та місця Центру при створенні, підтримці, модернізації, популяризації електронних послуг  органів публічної влади як однієї з важливих можливих складових системи електронних послуг в Україні, покликаної поліпшити загальну спроможність і конкурентоздатність всіх зацікавлених сторін сфери електронних послуг. Має бути врахована потреба в подальшому здійсненні завдань  інтеграції сфери е-послуг до загальноєвропейського (EU Digital Single Market) та світового середовища, а також потреба міжнародного обміну досвідом.

·        Формування бачення функціонування Центру, застосування необхідного інструментарію у його роботі, оптимальної та можливих організаційно-правових форм, можливої структури (на верхньому рівні) Центру.

·        Підготовка пропозицій щодо механізмів стійкого функціонування Центру, можливих джерел його фінансування.

Заявку на участь у тендері можна подати до 21 січня 2022 року за посиланням:

https://riigihanked.riik.ee/rhr-web/#/procurement/3942168/general-info

Інші покупки

Розробка та виконання навчальної програми “Комп’ютерні науки”

Дедлайн: 22.10.2021

Предметом контракту є послуги технічної допомоги, розподілені на лоти, для розробки та виконання навчальної програми "Комп'ютерні науки" в межах проєкту EU4DigitalUA. Експерти надаватимуть послуги, які вважатимуться доцільними для розширення та вдосконалення електронних державних послуг, які надає українська влада. Цей контракт...
Дізнайтеся більше
Проведення поглибленого аудиту якості даних державних реєстрів України

Дедлайн: 12.03.2021

Послуги з розробки методики поглибленого аудиту якості даних державних електронних інформаційних ресурсів надаються в рамках Проєкту міжнародної технічної допомоги «Інтероперабельність, е-послуги та кібербезпека (EU4DigitalUA)» за фінансування Європейського Союзу.  Мета закупівлі послуг — розробка методичного забезпечення проведення досліджень якості даних державних...
Дізнайтеся більше

Підписка на бюлетень новин

Підпишіться на наш флеш-звіт та залишайтеся в курсі останніх новин!

Надішліть заявку